AĞRI / DİYADİN - ATATÜRK ORTAOKULU

May

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü DYK kurs yönergesi doğrultusunda valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve IC vakfı işbirliği ile öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak, derslerindeki gelişimlerini izlemek, bu konudaki eksikliklerini gidermek ve kendi performanslarını değerlendirme fırsatı sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yapılan DYK 4.Tam Kapsamlı Değerlendirme Sınavı, 11 Mayıs Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Mrt

Okulumuz öğrencilerine akamisyen Müjde ERYILMAZ tarafından mikroorganizmalar konulu seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuzda DYK değerlendirme sınavı doğrultusunda 8.sınıf öğrencilerimiz sınava tabi tutulmuştur.

Ock

Okulumuz 8.sınıf öğrencilerinin sömestr tatilinde LGS ye yönelik planlı ve disiplinli çalışması adına rehberlik servisi tarafından kamp programı hazırlanmıştır.İkinci döneme eksiksiz geliyoruz......

Ock